100 g sukker

2 æg

100 g smeltet smør

100 g kikærtemel (kan erstattes af hvedemel)

55 g kokosmel

1,5 tsk. bagepulver

2 tsk. vaniljesukker

100 g revet marcipan

300 rabarber

3-4 tsk. rørsukker

Tænd ovnen på 170 grader.

Pisk æg og sukker luftigt. Rør derefter smørret i lidt ad gangen til massen er ensartet.

Bland kikærtemel, kokosmel, vanilje og bagepulveret godt sammen og vend det i dejen.

Vend til sidst1/3 af rabarberne og marcipanen i dejen.

Smør en tærte form - gerne en med udtagelig bund - og hæld dejen i.

Tag nu de sidste 2/3 rabarber og fordel oven på, og giv dem et let tryk inden du drysser rørsukkeren ud over kagen.

Bag den i 30 min.

Tag den ud og lad den køle lidt af ind den serveres med creme fraiche eller iskold vanilje is.