100 g sukker
2 æg
100 g smeltet smør
100 g kikærtemel (kan erstattes af hvedemel)
55 g kokosmel
1,5 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljesukker
100 g revet marcipan
300 rabarber
3-4 tsk. rørsukker
Tænd ovnen på 170 grader.
Pisk æg og sukker luftigt. Rør derefter smørret i lidt ad gangen til massen er ensartet.
Bland kikærtemel, kokosmel, vanilje og bagepulveret godt sammen og vend det i dejen.
Vend til sidst1/3 af rabarberne og marcipanen i dejen.
Smør en tærte form - gerne en med udtagelig bund - og hæld dejen i.
Tag nu de sidste 2/3 rabarber og fordel oven på, og giv dem et let tryk inden du drysser rørsukkeren ud over kagen.
Bag den i 30 min.
Tag den ud og lad den køle lidt af ind den serveres med creme fraiche eller iskold vanilje is.